Contact via internet
Ik gebruikt de volgende open source, cross platform software voor het contact met de buitenwereld:
Mail
Thunderbird thunderbird logo
Chat
Gaim gaim logo
Skype
Skype skype logo
VoIP
X-Lite xlite

Contact gegevens

Het is altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Internet is daar een prachtige tool voor. Via mail of chat kun je op een hele laagdrempelige manier in contact komen met allerlei mensen over de hele wereld. Heb jij ook wat te melden? Neem dan op de een van de onderstaande manieren contact met me op.
quote Think like a wise man but communicate in the language of the people.
William Butler Yeats

Mail

Je kunt me mailen op

Mocht je pgp gebruiken, dit is mijn public key.

Instant messaging

Toen ICQ nog van mirabilis was, zo rond 1996 het ik mijn eerste IM pakketje gedownload en geinstalleerd. Op de een of andere manier is dat nog steeds mijn meest gebruikte IM protocol. Inmiddels gebruiken ook veel mensen MSN omdat dat nu eenmaal zo handig al in de Microsoft Windows versies geinstalleerd zit. Niet getreurd, ik heb ook nog een hotmail account van toen hotmail nog gewoon van hotmail was. Later heb ik een keer Yahoo Messenger geinstalleerd toen die pionierde met 'telefonie via internet' samen met een webcam om te zien met wie je zat te bellen. Sinds ik gaim heb ontdekt heb ik deze drie protocollen gecombineerd met mijn google-chat account. Om met mij te chatten heb je dus allerlei mogelijkheden:
  • ICQ-flowerICQ: 5567470
  • MSN:
  • Yahoo: xxx_peter
  • Google:

Skype

skype me logoMijn skype-naam: pepoweb

VoIP

Ik ben nog wat aan het experimenteren met VoIP, maar mocht mijn softfone aanstaan, dan kun je me bereiken op: 0878712287
Laatste wijziging: 2 februari 2007